Gratis waardebepaling voor je huis

Weten wat je woning waard is?

Bij onze gratis waardecheck bekijkt één van onze makelaars jouw woning virtueel om de geschatte waarde van jouw woning te bepalen. Het is dus een schatting en geen taxatie die je nodig hebt voor bijvoorbeeld je hypotheek. Wel biedt het je inzicht in de woningmarkt en de actuele waarde van je huis. Sta jij momenteel op het punt om je woning te verkopen? Maak dan een vliegende start en vraag direct een gratis waardebepaling hieronder aan. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting! Vul hieronder je contactgegevens is en wij bellen je terug als het jou uitkomt.

 
eigendomsregistratie
Hoe werkt Huisportaal.nl?
Stap 1

Meld direct je woning aan

Maak een eigen account aan, beheer en presenteer je woning met overtuigende teksten, bijzonderheden én beelden die de verkoop van je woning ondersteunen. Hoe beter de woningpresentatie, hoe meer betrokkenheid.

eigendomsregistratie
 
Stap 2

Bereik potentiële kopers

Na controle van alle gegevens presenteren we jouw woningadvertentie op Funda. Hierdoor ben je verzekerd van zichtbaarheid in heel Nederland! We laten iedereen zien dat jouw woning te koop staat.

eigendomsregistratie
 
Stap 3

Bezichtiging?

Je ontvangt direct een bericht per e-mail zodra men belangstelling toont. Plan zelf je afspraak in! De ideale gelegenheid om te vertellen over de prachtige plekjes in je woning. Zo weten potentiële kopers wat jouw woning te bieden heeft.

eigendomsregistratie
 
Stap 4

Goed voorbereid onderhandelen

Wij ondersteunen je optimaal in het onderhandelingsproces. Wij adviseren en jij maakt de keuze: afwijzen, accepteren of tegenbieden. Mocht je ingaan op het bod, dan voorzien wij je van tips zodat je voorbereid bent op de eindinspectie en het tekenen van de eigendomsakte bij de notaris!