Nieuwbouw

Nieuwbouwproject op Funda met de hulp van HuisPortaal.nl

"Waarom schakel ik eigenlijk nog een dure makelaar in? Het enige dat ik nodig heb is een Funda advertentie die de woningen aantrekkelijk presenteert. Daarna verkoopt het project zichzelf!"

Schiet de bovenstaande gedachte wel eens door je hoofd? Volgens ons helemaal terecht! Daarom hebben we nieuwbouwproject op Funda ontwikkelt. Een product waarmee je als projectontwikkelaar gemakkelijk zelf nieuwbouwwoningen verkoopt of verhuurt.

Bekijk onze pakketten

Funda All-In

Met hogere Funda ranking!
€ 1.195,- Eenmalig, incl. BTW
Inclusief professionele fotografie en videografie
Met woningomschrijving
360°-foto tour
Funda-doorplaatsing

Funda Plus - Verhuur

Uitgebreide promotie en huurders check
€ 495,- Eenmalig, incl. BTW
Met 30 eigen foto’s op Funda en Pararius
Huurders Check
Onderhandeling door makelaar
En nog veel meer!

Verkoop zelf je nieuwbouwproject met de hulp van HuisPortaal.nl

Via aantrekkelijke Funda project- en woningpagina's brengen we je in contact met tal van huizenzoekers. Bij concrete interesse ontvang je direct een bericht van ons, waarna jij de potentiële koper kunt uitnodigen voor een eerste gesprek.

Woningzoekers stellen het directe contact zeer op prijs. Logisch, want niemand weet meer van het project af dan jij. En omdat je zelf het klantcontact onderhoudt bespaar je enorm op de makelaarskosten. Je voordeel loopt zelfs op tot duizenden euro's per verkochte woning.

Een pakket dat voldoet aan al jouw wensen

Nieuwbouwproject op Funda bestaat uit de volgende onderdelen:

We promoten jouw project op Funda met

 1. Een aantrekkelijke overzichtspagina (zie links) voor het gehele project

 2. Een onbeperkt aantal bouwtypes en bouwnummers

 3. Zoveel foto's en plattegronden als je zelf wilt

 4. Aanvullende advertentiemogelijkheden zoals: 360° foto's, video's en brochures

 5. Voor iedere woning een aparte advertentie(pagina)

 6. Vermelding van alle denkbare woningkenmerken

Aantrekkelijke voorwaarden voor adverteren op Funda

 • Promoot je project 3, 6 of 12 maanden op Funda

 • Bied kavels, appartementen en woonhuizen aan

 • Verhuurprojecten zijn natuurlijk ook mogelijk

Kundige ondersteuning bij de verkoop van je project

 • Bij concrete interesse ontvang je direct een bericht van ons

 • Bestudeer realtime cijfers over het bereik van je project

 • Desgewenst maken wij de koop- of aannemingsovereenkomst voor je op

Het HuisPortaal.nl stappenplan; Zo regel je eenvoudig kopers voor een nieuwbouwproject

Een samenwerking met HuisPortaal.nl is eenvoudig en doeltreffend. In drie simpele stappen vind je kopers voor jouw nieuwbouwproject.

1. Lever informatie aan over het project

We plaatsen je project op Funda, maar dat gaat niet zonder jouw hulp. Een advertentie scoort namelijk beter met een gelikte video, sfeervolle afbeeldingen én een levendige tekst. Uiteraard publiceren we per woningtype ook alle relevante informatie, zoals de oppervlakte, het energielabel en de huur- of verkoopprijs.

2. Neem contact op met potentiële klanten

Als een woningzoeker interesse toont in jouw project ontvang je direct een mail. Vervolgens kun je de geïnteresseerde uitnodigen voor een oriënterend gesprek op kantoor of een bezichtiging op locatie. En het mooie is: woningzoekers ervaren het directe contact met de projectontwikkelaar als zeer prettig. Logisch, want niemand kan meer over het project vertellen dan jijzelf.

3. Rond de verkoop of verhuur af

Heb je een eerste koper gevonden voor je nieuwbouwwoning? Regel dan de koop- of aannemingsovereenkomst. Dit juridische document kun je zelf opmaken, of je kunt de administratieve afwikkeling aan ons uitbesteden. Aan jouw de keuze!

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de makelaars van HuisPortaal.nl. Mail naar info@huisportaal.nl of bel met 085 - 782 00 00. Wij staan voor je klaar!

 

Zelf je nieuwbouwproject verkopen of verhuren? HuisPortaal.nl is de ideale partner

Wil je zelf jouw nieuwbouwproject tonen op Funda en andere woonsites? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dit kun je sowieso van ons verwachten:

 1. Het grootste bereik van Nederland: we plaatsen je huis op Funda en andere woonsites én zetten daarnaast social media in voor extra publiciteit. Hierdoor bereiken we maandelijks een miljoen huizenzoekers. Met afstand het grootste bereik in Nederland.

 2. Top service: misschien omdat je alles regelt met dezelfde makelaar, misschien omdat we altijd voor je klaar staan. Feit is dat onze klanten ons beoordelen met een 8,8. Daar zijn we uiteraard heel trots op :).

 3. Met HuisPortaal.nl behaal je resultaat: we bestaan pas een aantal jaren. Toch zijn we al betrokken geweest bij meer dan 3.600 verkopen. En ook niet onbelangrijk: een huis staat gemiddeld drie maanden te koop én we verkopen vrijwel altijd boven de vraagprijs. Een geruststellende gedachte.

 4. Scherp tarief: je betaalt alleen voor de makelaarsdiensten die je echt nodig hebt. Daarom vragen we een stuk minder dan reguliere makelaars. Maar ook onder online Funda makelaars behoren wij tot de voordeligste van het land.