Open huizen dag

Wil je meedoen aan de NVM Open Huizen dag? Regel het met HuisPortaal.nl

De volgende Open Huizen dag in 2024 is zaterdag 6 april tussen 11.00 en 15.00u.

Wil je een huis verkopen of verhuren? DE NVM Open Huizen Dag is een perfecte manier om je woning te tonen een groot publiek. Schrijf je daarom snel in bij HuisPortaal.nl en doen mee met de volgende NVM Open Huizen Dag.

Bekijk onze pakketten

Funda All-In

Met hogere Funda ranking!
€ 1.195,- Eenmalig, incl. BTW
Inclusief professionele fotografie en videografie
Met woningomschrijving
360°-foto tour
Funda-doorplaatsing

Funda Plus - Verhuur

Uitgebreide promotie en huurders check
€ 495,- Eenmalig, incl. BTW
Met 30 eigen foto’s op Funda en Pararius
Huurders Check
Onderhandeling door makelaar
En nog veel meer!

Wat is de NVM Open Huizen Dag?

De NVM Open Huizen Dag wordt elke editie weer door ruim 100.000 woningzoekers bezocht, die vrijwel allemaal meerdere huizen aandoen op hun route. Dat geeft de Open Huizen dag een enorm bereik voor zowel verkopers als verhuurders: het aantal bezichtigingen op een dag kan oplopen tot in de tientallen. Wil je graag snel je huis verkopen? Dan mag je de NVM Open Huizen dag niet missen.

Ik ben geen klant bij HuisPortaal.nl. Hoe neem ik toch deel aan de Open Huizen Dag?

Als je wilt deelnemen moet je een Open Huis vermelding plaatsen bij je Funda advertentie en eventueel een speciale raamposter ophangen. Voor zowel de Funda vermelding als de raamposter moet je een NVM makelaar inschakelen. Werk je nog niet samen met een NVM makelaar? Dan helpen we je graag verder. Meld je voor 2 april aan, dan maken we alles direct in orde voor de volgende Open Huizen Dag. Uiteraard tegen een zeer scherp tarief.

Ja, ik neem graag deel aan de NVM Open Huizen dag

Ben je al klant bij HuisPortaal.nl en wil je deelnemen aan de Open Huizen dag?

Neem even contact op met je persoonlijke NVM makelaar bij HuisPortaal.nl. Dan sturen we de poster door en zorgen we ervoor dat je Open Huis vermelding op Funda wordt geplaatst. De vermelding op Funda is uiteraard zonder meerkosten.

eigendomsregistratie
Hoe werkt Huisportaal.nl?
Stap 1

Meld direct je woning aan

Maak een eigen account aan, beheer en presenteer je woning met overtuigende teksten, bijzonderheden én beelden die de verkoop van je woning ondersteunen. Hoe beter de woningpresentatie, hoe meer betrokkenheid.

eigendomsregistratie
 
Stap 2

Bereik potentiële kopers

Na controle van alle gegevens presenteren we jouw woningadvertentie op Funda. Hierdoor ben je verzekerd van zichtbaarheid in heel Nederland! We laten iedereen zien dat jouw woning te koop staat.

eigendomsregistratie
 
Stap 3

Bezichtiging?

Je ontvangt direct een bericht per e-mail zodra men belangstelling toont. Plan zelf je afspraak in! De ideale gelegenheid om te vertellen over de prachtige plekjes in je woning. Zo weten potentiële kopers wat jouw woning te bieden heeft.

eigendomsregistratie
 
Stap 4

Goed voorbereid onderhandelen

Wij ondersteunen je optimaal in het onderhandelingsproces. Wij adviseren en jij maakt de keuze: afwijzen, accepteren of tegenbieden. Mocht je ingaan op het bod, dan voorzien wij je van tips zodat je voorbereid bent op de eindinspectie en het tekenen van de eigendomsakte bij de notaris!