Woningcorporaties

Presenteer het woningaanbod van je corporatie op Funda. Met de hulp van HuisPortaal.nl

Heb je als woningcorporatie naast sociale huurwoningen ook vastgoed voor de vrije sector? Plaats dan je aanbod op Funda en bereik een zo breed mogelijk publiek. Wij verbinden je graag met de toekomstige bewoner van je pand.

Bekijk onze pakketten

Funda All-In

Met uitgebreide promotieondersteuning
€ 1.195,- Eenmalig, incl. BTW
Inclusief professionele fotografie en videografie
Met woningomschrijving
360°-foto tour
Funda-doorplaatsing

Funda Plus - Verhuur

Uitgebreide promotie en huurders check
€ 495,- Eenmalig, incl. BTW
Met 30 eigen foto’s op Funda en Pararius
Huurders Check
Onderhandeling door makelaar
En nog veel meer!

Bereik een groot publiek met een professionele Funda plaatsing

Gaat er binnenkort een sociale huurwoning in de vrije verkoop? Is je woningbouwvereniging bezig met een nieuwbouwproject? Of zoek je een huurder voor een vrijkomend appartement in de vrije sector? Dan kun je de woonruimte het beste in de spotlight zetten op Funda. Daar zit immers het overgrote deel van de mensen die je wilt bereiken op de woningmarkt.

Wij helpen je graag verder bij de zoektocht naar de juiste koper of huurder. Hierbij werken we volgens het principe: alles wat je zelf kunt doe jij, de rest regelen wij. Jullie zorgen voor de teksten en foto’s voor de advertentie en plannen daarnaast de bezichtigingen. Wij plaatsen op onze beurt de advertentie op Funda en andere woningsites én ondersteunen waar nodig bij de administratieve afwikkeling van de verkoop of verhuur. Dat scheelt enorm in de kosten.

Voor nieuwbouwprojecten, vrije sector verkoop én vrije sector huur

Wil je als woningcorporatie je aanbod onder de aandacht brengen via Funda? Dan heb je de volgende opties:

  1. Koopwoningen: Funda is het startpunt voor iedere woningzoeker. Dus met een advertentie op Funda bereik je gegarandeerd een heel groot publiek. Wat natuurlijk gunstig is in het biedingsproces.

  2. Vrije sector huurwoningen: weinig woningzoekers weten dat woningcorporaties ook huizen aanbieden in de vrije sector. Hen bereik je dus ook niet met een advertentie op je de site van je corporatie. De oplossing? Een aantrekkelijk advertentie plaatsen op Funda. En als je met ons samenwerkt publiceren we de advertentie ook meteen op Pararius.nl, een andere grote woningverhuursite in Nederland.

  3. Nieuwbouwprojecten: ook nieuwbouwprojecten kun je onder de aandacht brengen op Funda. De woningen worden per project gegroepeerd en gepresenteerd. Bovendien kun je geïnteresseerden direct doorverwijzen naar de projectwebsite, zodat zij zich eenvoudig kunnen inschrijven. Ideaal toch?

Het maakt niet uit welk type woning je aanbiedt. In alle gevallen bieden we uitgebreide advertentiemogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een Funda topplaatsing? Daarmee staat je woning een week (of maand) gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten. Succes gegarandeerd.

Portofolio management

Bezit je wooncorporatie veel vastgoed en wil je daarom meerdere woningen aanbieden? Dat kan ook prima bij HuisPortaal.nl. Via de gebruiksvriendelijke beheeromgeving houd je gemakkelijk het overzicht over de verschillende woningen in de verhuur en/of verkoop. Zo blijf je altijd in controle over je uitstaande aanbod.

Wil je meer weten over de portofolio management opties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Zelf je woning verkopen of verhuren? HuisPortaal.nl is de ideale partner

Wil je het aanbod van je woningcorporaties tonen op Funda en andere woonsites? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dit kun je sowieso van ons verwachten:

  1. Het grootste bereik van Nederland: we plaatsen je huis op Funda en andere woonsites én zetten daarnaast social media in voor extra publiciteit. Hierdoor bereiken we maandelijks een miljoen huizenzoekers. Met afstand het grootste bereik in Nederland.

  2. Top service: misschien omdat je alles regelt met dezelfde makelaar, misschien omdat we altijd voor je klaar staan. Feit is dat onze klanten ons beoordelen met een 8,8. Daar zijn we uiteraard heel trots op :).

  3. Met HuisPortaal.nl behaal je resultaat: we bestaan pas een aantal jaren. Toch zijn we al betrokken geweest bij meer dan 3.600 verkopen. En ook niet onbelangrijk: een huis staat gemiddeld drie maanden te koop én we verkopen vrijwel altijd boven de vraagprijs. Een geruststellende gedachte.

  4. Scherp tarief: je betaalt alleen voor de makelaarsdiensten die je echt nodig hebt. Daarom vragen we een stuk minder dan reguliere makelaars. Maar ook onder online Funda makelaars behoren wij tot de voordeligste van het land.