Je huis verhuren

Zelf je huis verhuren? Werk samen met HuisPortaal.nl

Wil je een woning verhuren zonder tussenkomst van dure verhuurmakelaar? Bij HuisPortaal.nl betaal je alleen voor de makelaarsdiensten die je echt nodig hebt. Dus kies een pakket en ga direct aan de slag.

Bekijk onze pakketten

Funda All-In

Met uitgebreide promotieondersteuning
€ 1.195,- Eenmalig, incl. BTW
Inclusief professionele fotografie en videografie
Met woningomschrijving
360°-foto tour
Funda-doorplaatsing

Funda Plus - Verhuur

Uitgebreide promotie en huurders check
€ 495,- Eenmalig, incl. BTW
Met 30 eigen foto’s op Funda en Pararius
Huurders Check
Onderhandeling door makelaar
En nog veel meer!

Een huis verhuren was nog nooit zo gemakkelijk

Veel werkzaamheden die een traditionele makelaar aanbiedt kun je gemakkelijk zelf uitvoeren. Dus waarom zou je niet zelf je huis verhuren? Wij helpen je graag verder vanuit het principe: alles wat je zelf kunt doe jij; de rest regelen wij. Je schrijft bijvoorbeeld zelf teksten over je huis, schiet aantrekkelijk foto’s en regelt de bezichtigingen. Wij nemen de woningopname voor onze rekening, zetten je huis op Funda en ondersteunen bij de onderhandelingen. Een ideale combinatie.

Met onze hulp is zelf je huis verhuren een fluitje van een cent. Via onze beheeromgeving helpen we je stap voor stap bij het verhuurproces met duidelijke handleidingen en tips. We staan natuurlijk ook altijd klaar om je persoonlijk te helpen met vragen of advies. In de meeste gevallen heb je binnen een paar minuten een reactie van een makelaar. En we steken natuurlijk ook zelf de handen uit de mouwen. We onderwerpen potentiële huurders bijvoorbeeld aan een uitgebreide huurderscheck én we helpen je met het opstellen van de huurcontract. Dat is wel zo veilig verhuren.

Huis verhuren leegstandswet

Wil je je leegstaande woning verhuren via de leegstandswet? Geen probleem! Wij begeleiden het verhuurproces via de beheeromgeving en via je persoonlijke makelaar. De verhuur van je woning komt helemaal goed.

De meest voordelige online makelaar van Nederland

Er is keuze genoeg als het op online makelaars aankomt. Dus waarom zou je voor HuisPortaal.nl kiezen? Onze klanten vinden dat we uitblinken op de volgende punten.

  1. Het grootste bereik van Nederland: we plaatsen je huis op Funda en andere woonsites én zetten daarnaast social media in voor extra publiciteit. Hierdoor bereiken we maandelijks een miljoen Nederlanders. Met afstand het grootste bereik onder huizenzoekers in Nederland.

  2. Top service: misschien omdat je alles regelt met dezelfde makelaar, misschien omdat we altijd voor je klaar staan. Feit is dat onze klanten ons beoordelen met een 8,8. Daar zijn we uiteraard heel trots op :).

  3. Met HuisPortaal.nl behaal je resultaat: we bestaan pas een aantal jaren. Toch zijn we al betrokken geweest bij meer dan 1.300 transacties. Een huurwoning staat gemiddeld twee maanden in de etalage. Een geruststellende gedachte.

  4. Scherp tarief: je betaalt alleen voor de makelaarsdiensten die je echt nodig hebt. Daarom vragen we een stuk minder dan reguliere makelaars. Maar ook onder online makelaars behoren wij tot de voordeligste.

eigendomsregistratie
Hoe werkt Huisportaal.nl?
Stap 1

Meld direct je woning aan

Maak een eigen account aan, beheer en presenteer je woning met overtuigende teksten, bijzonderheden én beelden die de verkoop van je woning ondersteunen. Hoe beter de woningpresentatie, hoe meer betrokkenheid.

eigendomsregistratie
 
Stap 2

Bereik potentiële kopers

Na controle van alle gegevens presenteren we jouw woningadvertentie op Funda. Hierdoor ben je verzekerd van zichtbaarheid in heel Nederland! We laten iedereen zien dat jouw woning te koop staat.

eigendomsregistratie
 
Stap 3

Bezichtiging?

Je ontvangt direct een bericht per e-mail zodra men belangstelling toont. Plan zelf je afspraak in! De ideale gelegenheid om te vertellen over de prachtige plekjes in je woning. Zo weten potentiële kopers wat jouw woning te bieden heeft.

eigendomsregistratie
 
Stap 4

Goed voorbereid onderhandelen

Wij ondersteunen je optimaal in het onderhandelingsproces. Wij adviseren en jij maakt de keuze: afwijzen, accepteren of tegenbieden. Mocht je ingaan op het bod, dan voorzien wij je van tips zodat je voorbereid bent op de eindinspectie en het tekenen van de eigendomsakte bij de notaris!