Mijn huis verhuren aan expats

Heb je een woning voor expats? Verhuur hem zelf met hulp van HuisPortaal.nl

Wil je een woning verhuren aan expats zonder tussenkomst van een prijzige makelaar? Kies dan voor een verhuurpakket bij HuisPortaal.nl. Binnen de kortste keren trekt er een betrouwbare expat in je woning.

Bekijk onze pakketten

Funda Start

Kies voor de meeste zelfstandigheid incl. meetrapport en plattegronden!
€ 595,- Eenmalig, incl. BTW
Funda basisplaatsing
Onbeperkt wijzigen
Verkoophulp makelaar
En nog veel meer!

Funda All-In

Met hogere Funda ranking!
€ 1.195,- Eenmalig, incl. BTW
Inclusief professionele fotografie en videografie
Met woningomschrijving
360°-foto tour
Funda-doorplaatsing

Funda Plus - Verhuur

Uitgebreide promotie en huurders check
€ 495,- Eenmalig, incl. BTW
Met 30 eigen foto’s op Funda en Pararius
Huurders Check
Onderhandeling door makelaar
En nog veel meer!

Een huis verhuren aan expats was nog nooit zo gemakkelijk

Veel werkzaamheden die een traditionele expat makelaar aanbiedt kun je gemakkelijk zelf uitvoeren. Dus waarom zou je er duur voor betalen? Als online expats makelaar pakken wij het anders aan. Wij werken namelijk volgens het principe: alles wat je zelf kunt doe jij; de rest regelen wij. Je schrijft bijvoorbeeld zelf een aantrekkelijke advertentietekst over je huis en regelt de bezichtigingen. Wij bekijken je woning voor expats, plaatsen je advertentie op Funda en Pararius en ondersteunen bij de onderhandelingen.

Met onze hulp is zelf je huis verhuren aan expats een fluitje van een cent. Via onze beheeromgeving helpen we je stap voor stap bij het verhuurproces met duidelijke handleidingen en tips. We staan natuurlijk ook altijd klaar om je persoonlijk te helpen met vragen of advies. In de meeste gevallen heb je binnen een paar minuten een reactie van een makelaar. En we steken natuurlijk ook zelf de handen uit de mouwen. We onderwerpen potentiële huurders bijvoorbeeld aan een uitgebreide huurders check én we helpen je met het opstellen van de huurcontract. Dat is wel zo veilig.

De meest voordelige online makelaar van Nederland

Als het op expat verhuur aankomt is er genoeg keuze in de grote steden. Dus waarom zou je voor HuisPortaal.nl kiezen? Dit zijn onze sterke punten:

  1. Het grootste bereik van Nederland: we plaatsen een advertentie op Funda, Pararius en nog enkele andere Engelstalige woonsites én zetten daarnaast social media in voor extra publiciteit. Hierdoor bereiken we maandelijks duizenden expats. Met afstand het grootste bereik van Nederland.

  2. Uitstekende service: misschien omdat je alles regelt met dezelfde expats makelaar, misschien omdat we altijd voor je klaar staan. Feit is dat onze klanten ons beoordelen met een vette negen. Daar zijn we uiteraard heel trots op :).

  3. Met HuisPortaal.nl komt de verhuur van je huis helemaal goed: we bestaan pas een aantal jaren. Toch zijn we al betrokken geweest bij meer dan 1.300 transacties, waaronder enkele tientallen aan expats. Een huurwoning staat gemiddeld twee maanden in de etalage. Een geruststellende gedachte.

  4. De voordeligste online makelaar: je betaalt alleen voor de makelaarsdiensten die je echt nodig hebt. Daarom vragen we een stuk minder dan reguliere makelaars. Maar ook onder online makelaars behoren wij tot de voordeligste van het land.

eigendomsregistratie
Hoe werkt Huisportaal.nl?
Stap 1

Meld direct je woning aan

Maak een eigen account aan, beheer en presenteer je woning met overtuigende teksten, bijzonderheden én beelden die de verkoop van je woning ondersteunen. Hoe beter de woningpresentatie, hoe meer betrokkenheid.

eigendomsregistratie
 
Stap 2

Bereik potentiële kopers

Na controle van alle gegevens presenteren we jouw woningadvertentie op Funda. Hierdoor ben je verzekerd van zichtbaarheid in heel Nederland! We laten iedereen zien dat jouw woning te koop staat.

eigendomsregistratie
 
Stap 3

Bezichtiging?

Je ontvangt direct een bericht per e-mail zodra men belangstelling toont. Plan zelf je afspraak in! De ideale gelegenheid om te vertellen over de prachtige plekjes in je woning. Zo weten potentiële kopers wat jouw woning te bieden heeft.

eigendomsregistratie
 
Stap 4

Goed voorbereid onderhandelen

Wij ondersteunen je optimaal in het onderhandelingsproces. Wij adviseren en jij maakt de keuze: afwijzen, accepteren of tegenbieden. Mocht je ingaan op het bod, dan voorzien wij je van tips zodat je voorbereid bent op de eindinspectie en het tekenen van de eigendomsakte bij de notaris!