Je huis snel verhuren
zonder zorgen

Vragen?

Funda Start - Verhuur

Je huis te huur aanbieden op Funda
€ 375,-

Wat zit er in het pakket

Funda basisplaatsing met 1 foto
Je woning wordt geplaatst op Funda met een volledige beschrijving en 1 foto. En ook niet onbelangrijk, je woning staat online totdat hij is verhuurd.
Vermelding op Pararius en andere sites
We plaatsen je advertentie op verschillende woonsites naast Funda, waaronder Pararius (de grootste verhuursite van Nederland). Daarnaast kun je je advertentie gemakkelijk delen via sociale media. Hierdoor neemt het bereik van je advertentie enorm toe.
Raamposters (2 stuks)
Laat de wijk weten dat je woning te huur staat met twee grote raamposter. Je ontvangt ze enkele dagen na je bestelling.
Digitale brochure
Wij maken een professionele digitale brochure voor je woning. Perfect om potentiële huurders te e-mailen als zij interesse tonen.
Kosteloos advertentietekst wijzigen
Je kunt gratis en zonder restricties de advertentietekst van je advertentie aanpassen. Wij zorgen ervoor dat de wijziging correct worden doorgevoerd. Andere wijzigingen zoals foto's en woningkenmerken kunnen eenmaal kosteloos worden doorgevoerd.
Verhuurtips & officiële documenten
In de beheeromgeving vind je een uitgebreid overzicht met verhuurtips en officiële documenten. Zo weet je zeker dat je niks vergeet bij de verhuur van je woning.
Helpdesk
Je kunt voor alle vragen onbeperkt bellen en mailen met onze helpdesk. We streven ernaar om binnen een (werk)dag reactie te geven.
Berichtenservice
Je ontvangt een e-mail zodra iemand een bezichtiging aanvraagt. Dan kun je ook snel een afspraak inplannen.
Funda statistieken
De Funda statistieken geven je inzicht in het aantal keren dat je advertentie is bekeken. Een ideaal instrument om je advertentie te verbeteren.
Opname door NVM makelaar
Een NVM makelaar van HuisPortaal.nl komt bij je langs en neemt belangrijke gegevens op zoals het woonoppervlak en de perceelgrootte. Zo weet je zeker dat je huis met de juiste gegevens op Funda wordt geplaatst.
Onderhandelingen door NVM makelaar
Is een potentiële huurder geïnteresseerd? Dan kunnen wij desgewenst namens jou de onderhandelingen voeren.
Hulp bij opstellen huurovereenkomst
Een huurovereenkomst is een vrij droog juridisch document. Daarom ondersteunen we je bij het opstellen van de overeenkomst. Dan weet je ook zeker dat er geen fouten in het document sluipen.
Huurders Check
Met een uitgebreide Huurders Check weet je zeker dat de gedeelde informatie van de huurder klopt. Zo verklein je de kans op vervelende situaties (zoals wanbetaling) wanneer de huurder eenmaal in je woning zit.
eigendomsregistratie
Hoe werkt Huisportaal.nl?
Stap 1

Meld direct je woning aan

Maak een eigen account aan, beheer en presenteer je woning met overtuigende teksten, bijzonderheden én beelden die de verkoop van je woning ondersteunen. Hoe beter de woningpresentatie, hoe meer betrokkenheid.

eigendomsregistratie
 
Stap 2

Bereik potentiële kopers

Na controle van alle gegevens presenteren we jouw woningadvertentie op Funda. Hierdoor ben je verzekerd van zichtbaarheid in heel Nederland! We laten iedereen zien dat jouw woning te koop staat.

eigendomsregistratie
 
Stap 3

Bezichtiging?

Je ontvangt direct een bericht per e-mail zodra men belangstelling toont. Plan zelf je afspraak in! De ideale gelegenheid om te vertellen over de prachtige plekjes in je woning. Zo weten potentiële kopers wat jouw woning te bieden heeft.

eigendomsregistratie
 
Stap 4

Goed voorbereid onderhandelen

Wij ondersteunen je optimaal in het onderhandelingsproces. Wij adviseren en jij maakt de keuze: afwijzen, accepteren of tegenbieden. Mocht je ingaan op het bod, dan voorzien wij je van tips zodat je voorbereid bent op de eindinspectie en het tekenen van de eigendomsakte bij de notaris!

Waarom kiezen voor Huisportaal.nl

usp

Voordeligste van Nederland

Wij zijn voordelig in onze prijs- en kwaliteitsverhouding. We leveren professionele dienstverlening waar persoonlijke adviezen aan te pas komen van makelaars met jaren ervaring op het vakgebied. Je bent continu betrokken bij het verkoopproces van jouw woning. Hoe fijn is dat?

Meer over de tarieven
usp

Geen courtage

Je betaalt een eenmalige, lage pakketprijs en komt niet voor onverwachte kosten te staan. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Daarnaast ben je altijd actief betrokken tijdens het verkoopproces. Transparante communicatie, daar mag je op rekenen!

Meer over courtage
usp

Dienst beloond met een 9,9

Wij hechten veel waarde aan persoonlijkheid. We benaderen je niet met u, maar met je. Wij zijn bij NVM aangesloten en garanderen hiermee onze betrouwbaarheid. Je mag rekenen op een prettig verkoopproces waarbij onze makelaars actief met je meedenken.

Meer over onze diensten

Recent verhuurd

verhuurd
Amsterdam
Montelbaanstraat 18
73m2
2
verhuurd
's-Gravenhage
Burgemeester van der Werffstraat 89
51m2
1
verhuurd
's-Gravenhage
Sportlaan 185
175m2
6
tevreden klant gelukkige klanten knuffelen nog een tevreden klant

Blij met onze reviews!

Bij Huisportaal staan jouw wensen als verkoper of verhuurder altijd voorop. Daarom worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9,9. Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

9.9 - Bekijk reviews