Zuidelijke bruiloft? Ga trouwen in Breda!

De nadelen kun je op één hand tellen. Geen eigenlijk, want die zijn er niet! Deze schitterende stad heeft ook voor jullie de perfecte plek om met elkaar de liefde te vieren! Voor iedere sfeer en elk budget heeft Breda wel iets! Zo kunnen jullie grootschalig trouwen of het juist meer intiem houden. Dat hangt natuurlijk helemaal van jullie wensen, eisen en voorkeuren af. Het is dan ook heel verstandig om eerst na te gaan wat jullie precies willen en vervolgens te kijken naar welke locatie wat te bieden heeft. Want let wel: in geen enkel opzicht zouden jullie met minder dan het allerbeste genoegen moeten nemen! Kijk even mee naar enkele voorbeelden. Wellicht zit jullie ideale trouwlocatie in Breda hier wel tussen!

Oude Kerk Dongen

Willen jullie een schitterend historisch pand dat qua kleur en uitstraling helemaal met jullie kleuren wordt versierd? Dan is de Oude Kerk Dongen dé plek voor jullie! De loper ligt uit en zowel binnen als buiten kunnen jullie je gasten ontvangen. Eenmaal binnen weet iedereen zeker: dit wordt een dag en avond om nooit meer te vergeten! Gaan jullie in Breda en omstreken een intieme bruiloft tegemoet met maximaal 150 gasten? Nou, dan is de keuze snel gemaakt!

Zout&Citroen

Voor een iets ruimere bezetting - tot 200 personen - is Zout&Citroen precies wat jullie nodig hebben. Natuurlijk moeten jullie wel het weer mee hebben, maar buiten trouwen kan op weinig plekken mogelijk nog romantischer zijn! Ook live muziek is mogelijk op deze schitterende plek aan een prachtige vijver. Is dat al niet reden genoeg om uit te wijken naar het stadspark van Oosterhout?

Restaurant Boswachter Liesbosch

Om een gezelschap van 300 man te herbergen op een prachtige plek die verscholen ligt in de bossen, kunnen we je Restaurant Boswachter Liesbosch van harte aanbevelen. Alle onderdelen van jullie grote dag kunnen hier worden gefaciliteerd, van het jawoord tot het daarop volgende feest! En vergeten jullie niet om foto’s te (laten) maken in de adembenemende Franse tuin die onderdeel uitmaakt van het erf? Wil je er toch voor kiezen om een trouwerij bij huis te houden? Besteed je bruiloft budget dan aan een upgrade van je interieur!