Webshop Ideale Geschenken

De webshop op het gebied van geschenken!

Bij Ideale Geschenken vind je het element om jouw interieur te upgraden. Je kunt nu 24/7 jouw gewenste bestelling plaatsen. Je profiteert van de laatste deals.

Alle bestellingen boven de € 50,- worden bij Ideale Geschenken kosteloos bezorgd. Hoe fijn is dat? Wellicht kom je zelfs op ideeën voor de eerstvolgende verjaardag of speciale gelegenheid. Leuk voor felicitatie man of felicitatie vrouw. 

Ideale geschenken | hetidealegeschenk.nl

Graag introduceren zij hun gloednieuwe logo: waarbij de I en G duidelijker te herkennen zijn. De I natuurlijk van Ideale en de G voor Geschenken. Ze hebben gekozen voor een warme bruine tint die het warme gevoel van onze service definieert.

De kleur rood staat voor energie. Nadat je de webshop van het ideale geschenk hebt bezocht willen we je graag een energiek gevoel geven, want nu ben je er eindelijk aan uit wat het juiste geschenk wordt voor die speciale gelegenheden die je op de planning hebt staan. In de hoop dat we je natuurlijk de volgende keer weer terug mogen vinden op onze website.

De kleur geel staat voor vrolijkheid en roept vertrouwen op. Bij hen staat vertrouwen hoog in het vaandel. Er zijn diverse consumenten die al eerder een bestelling hebben verricht naar tevredenheid.

De scherpste aanbiedingen

Je mag altijd rekenen op een leuke korting gecombineerd met typische seizoen deals. Iedere aankoop wordt voorzien van een track & trace, zo weet jij precies wanneer je geschenk binnenkomt.

Creatieve geschenken!

Zij willen jou als klant op creatieve wijze beïnvloeden met gadgets voorzien van een vleugje humor. Ze zijn uitermate geschikt als persoonlijk geschenk. Om het extra leuk te maken én vooral te houden hebben wij de stelregel: koop meer, bespaar meer.

Hiermee dragen zij bij aan het milieu en voorkomen we overbodige kilometers voor hun bezorgers.  

Missie en visie

Missie:

Ideale Geschenken brengen jou op ideeën voorafgaand aan een verjaardag of andere speciale gelegenheid. Dankzij diverse categorieën weet jij na het bezoeken van hun webshop wat je aan je vriend(in), familie of goede kennis kunt geven.

Visie:

Andere inspireren en op ideeën brengen door in te spelen op de behoefte; “ik weet nog steeds niet wat ik hem of haar als geschenk zal geven!”