Servies koop je bij Sissy-Boy

De tijd dat jouw servies alleen maar in de kast stond, is voorbij. Jouw servies mag gezien worden! Vroeger draaide een diner alleen om de gerechten die op tafel stonden, nu is jouw servies daar ook een groot deel van. Ben je benieuwd naar de trends op het gebied van servies? Bij Sissy-Boy ben je aan het juiste adres!

#1 Natuurlijke kleuren en materialen
Deze trend heb je vast al eens in de winkel zien liggen: natuurlijk servies. Natuurlijke voeding is al jaren steeds meer in opkomst en het servies blijft daar niet in achter. Materialen zoals bamboe, hout en keramiek vind je steeds vaker terug in de keuken en op de eettafel. De natuurlijke kleuren geven je tafelopstelling een rustige uitstraling. Dit soort servies is ook uniek om in huis te hebben. Dit servies is van handgemaakt keramiek en is dus per stuk uniek.

#2 Kleurrijk servies
Terug in de tijd: dit kleurrijke servies brengt ons helemaal terug naar de jaren 70. Dit servies heeft een retro uitstraling en combineert erg mooi met pastelkleuren. Al die leuke kleurtjes geven jouw tafelopstelling een frisse uitstraling. Erg bijzonder om op je eettafel te hebben: handgemaakt keramiek servies. Bijvoorbeeld mokken, deze zijn per stuk anders en geven een speels effect. Met welke items geef jij je servies-collectie een vintage tintje?

#3 Vijf sterren servies
Wie wilt dit nou niet? Servies met vijf sterren uitstraling, net als in je favoriete restaurant. Warme en donkere tinten spelen een grote rol in deze trend. Door in te spelen op de trend maak je jouw servies-collectie helemaal winter proof. Deze trend speelt in op servies met sierlijke, golvende vormen. Donkere kleuren zoals rood, groen, blauw en paars worden gecombineerd met zwart, donkergrijs en goud. Deze combinaties geven een prachtige, luxe uitstraling aan je eettafel.

Extra leuk: je servies combineren met accessoires
Jouw eettafel is natuurlijk nog niet compleet zonder bijpassende accessoires. Combineer je servies bijvoorbeeld met een mooi gouden bestek. Zo geef je je eettafel een luxe uitstraling.

Verder is het ook leuk om verschillende kandelaren met lange kaarsen toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een glazen of gouden kandelaar. Ga je voor een natuurlijke setting met servies op tafel? Kies dan bijvoorbeeld voor een glazen kandelaar.

Servetringen kunnen ook een mooie touch aan je tafelopstelling geven. Een resin servetring kun je prachtig combineren met je retro en pastel servies. Door een servetring toe te voegen aan je servies-collectie, presenteer jij je servetten altijd op een luxe manier.

Welke servies-trend ook het beste bij je past, jouw dinertafel ziet er gegarandeerd prachtig uit met het servies van Sissy-Boy! Maak de opstelling af met bijpassende accessoires et voila, je bent klaar om te dineren!