Nooit meer je huissleutels kwijt met deze 3 tips!

Mensen zouden een keycord voor hun huissleutels moeten kopen. Op deze manier kun je  alle sleutels veilig op één plaats bewaren. Hoewel de aankoop van een huis voor veel mensen een belangrijke ervaring is, is de zorg voor je bezittingen ook noodzakelijk. Je sleutels verliezen is nadelig omdat je veel tijd moet besteden om ze weer te vinden. Niet alleen verliezen mensen sleutels door een slecht geheugen, maar ook doordat ze uit hun broekzak vallen als ze hun telefoon of portemonnee willen pakken. Er zijn gelukkig verschillende oplossingen voor dit probleem. Je kunt sleutelkoorden kopen, sleutels bevestigen aan je riem of gewoon goed nadenken waar je je sleutels hebt gedaan.

Tip 1: Een sleutelhanger kopen

De beste oplossing om je huissleutels nooit te verliezen is de aanschaf van een sleutelhanger, bijvoorbeeld bij een gerenommeerde winkel zoals Promofit. Je kunt deze personaliseren met namen, logo's of afbeeldingen. Zo kan iedereen makkelijk zien van wie de sleutels zijn in het geval je deze verliest. Bovendien zijn er verschillende kleuropties. Maak je sleutels eraan vast en draag ze overal zonder zorgen. De meeste kwaliteit sleutelhangers komen met een multi was functie, aangepast ontwerp, metalen slot en een digitale druk. Pas hem aan op basis van je voorkeuren, en zoek een betrouwbaar bedrijf dat de beste sleutelhangers met de hoogste kwaliteit levert.

Hoe kun je een sleutelhanger kiezen?

Er zijn verschillende producten met verschillende merken en aanbieders. Vergelijk in dit geval enkele producten en kies er een uit die bij je behoeften past. Kies de juiste maat voor je huissleutels. Ze mogen niet te groot of te klein zijn. Sleutelhangers met een ideale maat zien er het beste uit en kunnen al je sleutels opbergen. Wees dus voorzichtig. Ten tweede moet je kijken naar de materialen. De meeste producten zijn gemaakt van metaal of plastic. Er zijn echter ook andere materialen zoals papier, rubber, hout of stof. Elk materiaal heeft z’n eigen duurzaamheid en schoonheid. Kies er dus een die het beste bij je past.

Tip 2: Je huissleutels aan een riem bevestigen

Je zult nooit meer je huissleutels verliezen als je deze bos aan je riem bevestigt. Hoewel de aankoop van sleutelhangers een goed idee is, kun je ze nog steeds verliezen. In dat geval is het handig om ze aan de riem te bevestigen als je het huis uitgaat. Je zult namelijk geen sleutels kwijtraken als je ze fysiek aan je riem hangt. Je kunt een riem apparaat of karabijnhaak met een uitschuifbare band gebruiken om die sleutels intact te houden. Op deze manier bouw je een gewoonte op waardoor je je meer bewust wordt van hun aanwezigheid. Bovendien blijven ze intact terwijl je verschillende activiteiten uitvoert.

Combineer je kettingen met houders

Huissleutels aan je riem bevestigen is een handige manier om je huissleutels nooit te verliezen. In dit geval heb je kettingen of ringen nodig om sleutels aan je riemlus te hangen. Het goede nieuws is dat er verschillende opties zijn, waaronder sleutelhangers. Zo kan iedereen veilig sleutels dragen voor dagelijkse activiteiten, waarbij die sleutels toegankelijk en bereikbaar blijven. Deze kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en materialen. Je kunt er een kiezen die het beste bij je riem past.

Tip 3: Beter beheer

Een andere handige methode is om thuis georganiseerd te blijven. De meeste mensen verliezen hun sleutels thuis door rommel of misplaatsing. Ongeorganiseerde kamers verhogen het risico op verlies. Je sleutels kunnen namelijk gemakkelijk worden weggestopt tussen andere spullen. De beste oplossing is een beter beheer: leg je sleutels telkens op dezelfde plaats als je thuiskomt. Zo kun je een nuttige gewoonte ontwikkelen en hoef je je niet meer af te vragen waar je sleutels zijn. Zorg er ook voor dat je huis geordend of goed onderhouden is. Op deze manier voorkom je dat je gemakkelijk sleutels of andere spullen kwijtraakt.

Hoe kun je thuis sleutels organiseren?

Sleutelbeheer of organisatie is verplicht. Je kunt een oude lade gebruiken als opbergstation. Je hoeft geen nieuwe lade te kopen omdat je een oude kunt hergebruiken door hem opnieuw te verven. Bewaar je huissleutels in deze lade en je zult ze nooit meer verliezen. Het volgende idee is om ze te voorzien van een tape code. Op deze manier kun je de verschillen zien tussen elke sleutel in huis, inclusief de primaire sleutel, sleutels voor slaapkamers, buiten sleutels en nog veel meer. Een ander idee is om een specifieke kleur op elke sleutel aan te brengen voor een betere organisatie. Dit is niet alleen effectief, maar het houdt ook je huissleutels georganiseerd.