Feesten? Het kan in Almere!

Toegegeven, wat kan hier nou niet? Deze stad wordt namelijk continu geprofileerd als dé plek waar jij je dromen gaat waarmaken. Is dat ook zo? Natuurlijk! Dat wordt wel weer bewezen door het brede scala aan feestlocaties in Almere waar jij uit kunt kiezen om intiem dan wel uitbundig een bruiloft, verjaardag of welke andere mijlpaal dan ook te vieren, samen met vrienden, familie, collega’s of wie je ook maar na aan het hart liggen. Wie het ook maar verdient, kunnen we wellicht beter zeggen! Voor gezelschappen van iedere grootte zijn er altijd perfecte plekken beschikbaar. Hieronder hebben we er een aantal voor je uitgelicht. Wat gaat jouw favoriete locatie worden om eens flink van het leven te genieten?

Singer Laren

Van zowel binnen als buiten een schitterend gebouw met vele verschillende ruimtes en daarmee een grote diversiteit aan uitstralingen. Veelal hebben de zalen ene wat zakelijk karakter en lenen zich daarmee voor zowel vergaderingen als bedrijfsfeesten. Maar ook kunstliefhebbers, theatergangers en dwarsdenkers zijn hier van harte welkom! Je kunt er met maximaal 400 gasten terecht en hebt tevens de mogelijkheid om de feestelijkheden naar de gezellige tuin te verplaatsen. Singer Laren heeft werkelijk alles - en nog veel meer!

Kunstlinie Almere Flevoland

Mag je feestje wel een tand groter? Dan is Kunstlinie Almere Flevoland precies wat je zoekt. Hier kun je met wel 2000 mensen terecht! Dankzij drie zalen, acht foyers, een heus theatercafé en nog veel meer break-out ruimtes, moet jij je draai toch wel weten te vinden. Althans, dat leek ons zomaar. Welke wilde plannen je ook maar hebt en hoe groot ze mogen zijn, hier heb je alle mogelijkheid om ze volop te ontplooien!

Forteiland Pampus

Denk niet klein maar kies letterlijk en figuurlijk het ruime sop wanneer jij een feest gaat geven. Daarvoor moet je bij Forteiland Pampus zijn! Deze plek is ideaal voor allerlei samenkomsten. Naast feesten worden hier ook met regelmaat teambuilding uitjes, overnachtingen en presentaties gehouden. Wat je er ook maar wilt, je kijkt in ieder geval uit over het IJmeer. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk alle mogelijkheden van deze unieke locatie en boek direct! Wil je toch geen feestje bijwonen maar ben je meer een huismus? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een kachel te plaatsen in jouw stulpje!