Een tuin om van te genieten: tips voor het plaatsen van een loungeset

Een tuin om van te genieten: tips voor het plaatsen van een loungeset

Ja hoor, we kunnen weer gaan aftellen naar de zomer! Zo veel om naar uit te kijken: vakantie, lekker weer, barbecueën in de tuin, lekker zonnen en zwemmen en natuurlijk ontspannen op die heerlijke loungeset in eigen tuin. Alsof je op vakantie bent, maar zonder de lange vliegreis en de drukte. Gewoon genieten van je rust en je privacy in eigen tuin, dat klinkt toch heerlijk. Heb jij nog geen loungeset in de tuin staan? Geen zorgen! Wij helpen je met het vinden van de perfecte loungeset en laten je zien waar je deze het beste kunt zetten! 

De perfecte loungeset vinden

Ben je nog op zoek naar de perfecte loungeset voor in jouw tuin? Soms is het best lastig om de perfecte match te vinden. Er is zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe je de perfecte set kunt vinden? Bepaal eerst wat je nodig hebt. Ben je met vier personen thuis? Dan heb je een tuinset voor 4 personen nodig, logisch! Door te filteren op het aantal personen is het kiezen al een heel stuk makkelijker. Vervolgens moet je ook letten op de kleur, de stijl, je budget en de samenstelling van je tuinset. Wil je stoelen of banken? Met of zonder tafel? Door hierover na te denken en te zoeken kom je vanzelf bij jouw perfecte loungeset terecht. 

De perfecte plek voor de perfecte tuinset

Heb je de perfecte loungeset gevonden? Helemaal top! Dan kun je die nu in de tuin gaan zetten, maar dan moet je wel nog even kiezen waar je deze gaat zetten. Op zoek naar tips? Die hebben wij! Kijk ten eerste naar een plek waar je zon en schaduw kunt combineren. Zo kun je even bijbruinen, maar ook afkoelen. Heb je dit van nature? Dan is een parasol misschien het perfecte accessoire voor bij de loungeset. Kijk ook naar een plek waar de loungeset veilig staat. Een loungeset kun je op het gras of op de tegels zetten, maar soms is het wel schadelijk voor je gras. Je kunt er ook voor kiezen om een losse loungestoel voor in de tuin erbij te kiezen. Die kun je dan verplaatsen. Dan is het misschien fijner om de hele loungeset in de schaduw te zetten en een loungestoel in de zon te zetten voor de echte zonaanbidders in het gezin.