Een horecapand kopen, wat komt erbij kijken?

Is het pand eenmaal van jou en alle vergunningen zijn in orde, dan kun je beginnen met je horecazaak! Als je een zaak in de horeca begint wil je natuurlijk dat je elke dag zo vol mogelijk zit.

Maak van je horecazaak een hippe tent door te kiezen voor een smaakvol interieur waar je doelgroep zich thuis voelt. Kies voor een bepaald thema en een bepaalde stijl en kleed je zaak zo aantrekkelijk mogelijk aan. 

Kies voor de juiste apparatuur

Kies voor hoogwaardige spullen en alles uit de kast om je gasten een zo compleet mogelijke ervaring te kunnen bieden. 

Exclusieve koffiemachine

Investeer in een goede koffiemachine zodat je je klanten de lekkerste koffie uit de omgeving kunt inschenken.  Hierbij is het belangrijk dat het apparaat eenvoudig te bedienen is en natuurlijk lekkere koffie produceert.

IJsblokjesmachine

Om je klanten het perfecte drankje te kunnen aanbieden is een ijsblokjesmachine erg handig. Met de Hoshizaki ijsblokjesmachine bijvoorbeeld maak je de mooiste ijsblokjes die er allemaal hetzelfde uitzien. 

Drankdispenser

Met een drankdispenser werk je zorgvuldig en kun je je gasten snel en gemakkelijk van drankjes voorzien. Ieder drankje ziet er hetzelfde uit en voorkomt knoeien en morsen. 

Financiën

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van je financiële situatie voordat je een horecapand koopt. Zorg ervoor dat je voldoende geld hebt om de aankoop te financieren met een hypotheek en dat je rekening houdt met extra kosten.

Onder deze extra kosten vallen bijvoorbeeld belastingen, verzekeringen en onderhoudskosten. Raadpleeg eventueel een financieel adviseur om je te helpen bij het bepalen van je budget.

Juridische aspecten

Raadpleeg een advocaat om je te adviseren over de juridische aspecten van het kopen van een pand dat geschikt is voor de horeca. Een advocaat kan je helpen bij het opstellen en controleren van contracten en kan je informeren over eventuele juridische kwesties waar je rekening mee moet houden als je een horecapand koopt.

Het kopen van een horecapand kan een spannende stap zijn in het starten van je eigen horecabedrijf. Door rekening te houden met de locatie, rekening te houden met vergunningen en grondig onderzoek te doen, kun je een weloverwogen beslissing nemen over de aankoop van een horecapand dat geschikt is voor jouw onderneming.

Maak van jouw horeca onderneming de leukste tent in de omgeving met een leuke, originele inrichting en kies voor hoogwaardige producten zodat je je gasten kunt voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes.