De beste traprenovatie

Iedere trap is op zijn tijd aan vervanging toe. Soms is dit na een paar jaar of bij kwalitatieve niet veel gebruikte trappen na tientallen jaren. Een traprenovatie wordt vaak uitgevoerd omdat de oude trap versleten of kapot is of omdat hij niet meer bij de rest van het interieur past. Het is natuurlijk fijn wanneer dit eenvoudig en snel gebeurt zodat jij snel weer gebruik kunt maken van de trap. Daarnaast is het ook belangrijk dat de trap niet alleen veilig en kindvriendelijk is, maar ook makkelijk in onderhoud is en milieuvriendelijk.

Wat is de werkwijze van een traprenovatie

Allereerst moet er natuurlijk een trap uitgezocht worden. Dit kan in de showroom maar ook bij jou thuis. Wanneer er een keuze is gemaakt wordt er een offerte opgemaakt met een vaste prijsgarantie. Vervolgens komen zij binnen twee weken de trap opmeten en renoveren. Dit gebeurt meestal binnen een dag. Het gehele proces gebeurd dus erg snel, sneller dan het verwijderen van een oude trap en het laten aanmeten van een nieuwe trap.

Een unieke traprenovatie

Wanneer je denkt aan een traprenovatie zijn er een aantal punten die belangrijk zijn. Bij Next Step zorgen ze ervoor dat de trap altijd veilig en kindvriendelijk is. Ook is de trap onderhoudsarm en heeft hij een antislip laag. Zij renoveren je trap zonder hak- of breekwerk en zorgen ervoor dat de klus binnen een dag voltooid is. De levering gebeurt altijd binnen twee weken en je krijgt 20 jaar garantie op de trap. Ook is het mogelijk om leuke extra’s aan je trap toe te voegen zoals trapleuningen van blauwstaal, RVS of in de kleur van de treden en trapverlichting voor een mooie sfeer of veiligheid. Ook zijn diverse kleuren en stijlen mogelijk bij een traprenovatie. Dit is allemaal bespreekbaar met de expert.

Wat zijn de mogelijkheden

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, dat is met het uiterlijk van een trap niet anders. Wanneer je nu een open trap hebt maar je wilt deze graag dicht hebben, kunnen zij dat voor je in orde maken. Ook wanneer je de trap graag in dezelfde kleur wilt hebben als de vloer is dat geen enkel probleem. Net als bij de trap heeft ook de vloer een antislip laag, is hij onderhoudsarm en kleurvast. Tevens hebben alle kleuren dezelfde prijs. Wanneer je de traptreden in een andere kleur wilt hebben als de stootborden betaal je hier dus niet meer voor.